Exceptionell Råvara Smakmöte 2019

Biffstock_korsning_waguy_angus_av_Exceptionell_Ravara_SM2018ER_webb_900x600-680x350

Varmt välkommen till Smakmötet 2019, där Sveriges främsta kockar provar, bedömer och utser de finaste råvarorna från landets mest ambitiösa producenter i kategorierna fågel, gris och nöt.

Datum: Den 21 oktober 2019

Tid: Kl. 10.00 – 18.00

Plats: Gamla Riksarkivet, Birger Jarls Torg 2a, Riddarholmen, Stockholm.

Årets event utgörs av en heldag på Gamla Riksarkivet där kockar och representanter från hela livsmedelskedjan möts i fördjupande panelsamtal om framtidens kött med fokus på ursprung, hållbarhet och utveckling. Vi kommer att ha förmånen att träffa och lyssna till den isländska kocken Haflidi Halldorsson, tillika VD för Icelandic Lamb, som föreläser om ”The value of heritage breed” (föreläsningen är på engelska). Maria Forshufvud, VD Svenskmärkning, presenterar ursprungsmärkning på restauranger. LRF region Sydost och Länsstyrelsen i Kalmar delar med sig av erfarenheter från ett pågående får & lammprojekt.

Det blir en dag fylld med inspirerande samtal. Vi blir bjudna på måltider med fokus på kvalitet och hållbarhet, signerade Stefan Eriksson, Restauranglabbet och provningsledare Exceptionell råvara.

Anmäl dig till Smakmötet här Senast den 17:e oktober vill vi ha din anmälan.

Martin & Servera-koncernen sponsrar Exceptionell Råvara, ett projekt där några av Sveriges bästa kockar möter några av Sveriges bästa bönder för att tillsammans utveckla nästa generation av exceptionella svenska matråvaror.

Läs mer om vårt samarbete här: https://www.martinservera.se/om-oss/branschsamarbeten/exceptionell-ravara

 

 

samarbete-exceptionell-ravara-textbild-gris

Tillbaka till de senaste nyheterna