Fällmans nyheter
Lär dig hur du styckar gris

Lär dig stycka gris

7 jun 2017
Fällmans styckare Jani Kolkkanen lär dig hur du skär ut fläsksida, fläskracks och fläskkotletter samt vad du kan göra av dessa detaljer.
Läs hela nyheten
Fällmans Sliders

Fällmans sliders

30 maj 2017
Nu kan vi stolt presentera Fällmans sliders, våra egentillverkade minihamburgare. I vår produktion maler vi hela muskler av utvalt kött som vi formar till sliders, perfekt att servera som förrätt eller på buffén. Blandningen är den samma som i Fällmans burgare; 60% högrev, 30% bringa och 10% talg och du har själv möjlighet att välja om du vill ha svensk eller importerad råvara. Fällmans sliders väger 50 gram/st och har en diameter på 55 mm. Fällmans hamburgare (produktblad)
Läs hela nyheten
forsta-varlammen

Säsongen för vårlamm är igång

7 mar 2017
Nu har de första vårlammen för säsongen landat hos Fällmans Kött. De kommer från sex gårdar vid Mälaren som Fällmans har ett nära samarbete med sedan många år tillbaka. Kvalitet och djuromsorgen sätts främst Lammen är av en treraskorsning där tackan är en Finull-Dorset som betäcks med en Texelbagge. Att föda upp lamm av högsta kvalitet är ett hantverk som kräver kunskap och genuin känsla för djur och miljö. Djuromsorgen är oerhört viktig och bönderna tillbringar mycket tid hos djuren. Under lamningen som sker på stall, är uppfödarna i fårstallarna nästintill dygnet runt. Fantastisk köttkvalitet Vårlammen föds i januari och går…
Läs hela nyheten