Jobba med oss

Har du ett brinnande intresse för kött & chark och vill arbeta i ett företag som är med och utvecklar restaurang- och storköksbranschen? Har du dessutom stort kundfokus, är innovativ och gör det lilla extra för att även få den kräsne krögaren nöjd? Är ditt mål att kunden ska bli glad när våra varor levereras? Då är vi rätt företag för dig!

Det finns många skäl till att välja ett jobb på Fällmans Kött. Hos oss handlar det inte bara om att lyfta en kartong från ett ställe till ett annat eller registrera order. Oavsett var du arbetar får du vara med och bidra med din kompetens och ditt engagemang för att få kunden nöjd. Andra skäl till att jobba hos oss; den familjära atmosfären, möjligheten att få arbeta med kvalitetsprodukter från Fällmans gårdar, ett högt ansett varumärke, kollegor som brinner för det vi gör, korta beslutsvägar, att du får bidra med idéer som gör att företaget utvecklas och växer.

Om du är den personen som vi inte visste att vi letade efter så kontakta vår HR-chef på mailadress anna.havsbris@fallmanskott.se och berätta varför just du är den vi söker.

”Fällmans Kött är ett företag som ligger i framkant och det bästa med att jobba här är att jag får vara med och utveckla den svenska restaurangköttsmarknaden. Jag får vara med och jobba med nya typer av styckningsdetaljer som kockar har hört om. Jag som styckare får ta reda på vad den nya styckningsdetaljen är och lära mig ta fram den vilket är utvecklande både för branschen och för mig som individ. Jag får också hela tiden jobba med bra grejer. Sedan gillar jag den familjära stämningen som är i företaget.”

Johan Hörström, styckare

”Fällmans är ett modernt företag som ligger långt fram i utvecklingen, vi lär oss nya saker hela tiden och hittar nya produkter vilket gör att även jag lär mig nytt och får utvecklas. Vi har nära relation med våra uppfödare, har höga krav på djurhållning och ur ett etiskt perspektiv känns det bra. Det är också kul att få jobba med alla engagerade kollegor från säljare till styckare som har en enorm kunskap och ett fantastiskt engagemang.”

Magnus Moberg, säljare