Fällmans nyheter

#stöttadinlokalarestaurang

5 feb 2021
Sedan coronapandemins start har hotell och restauranger gjort allt de kan för att motverka smittspridning och samtidigt rädda sina verksamheter. Med stor kreativitet och god anpassningsförmåga har man arbetat enligt myndigheternas riktlinjer och restriktioner. Martin & Servera-gruppen vill, precis som alla andra, se en levande restaurangbransch när krisen klingat av. Tillsammans med utvalda leverantörer väljer Martin & Servera-gruppen att satsa på att stötta restaurangbranschen i en tuff tid. Genom annonsering på mer än tusen digitala stortavlor över hela Sverige och en bred kampanj i sociala medier uppmuntras alla privatpersoner att köpa med frukost, lunch och middag från sin lokala restaurang…
Läs hela nyheten

Årets hållbara utmanare är korade!

15 dec 2020
Årets upplaga av Martin & Servera-gruppens hållbarhetstävling, Utmanarna, där medarbetare, kunder eller restauranggäster nominerat restauranger, hotell och barer har nu avslutats. Fem fantastiska hållbarhetsvinnare har korats. Det finns många kreativa och inspirerande förebilder i branschen som genom sitt hållbarhetsarbete kan inspirera fler. Det var starten till hållbarhetstävlingen Utmanarna, som nu, i olika skepnader, funnits i hela 20 år. I år förändrades upplägget så att restaurang, hotell och barer kunde nomineras i olika tävlingsklasser. - Vi vill synliggöra allt det arbete, stort och smått, som görs i matsalar, kök, diskrum och barer för att göra branschen mer hållbar och som utmanar oss…
Läs hela nyheten

Välj svenskt lamm – för både miljön och djurens skull

6 nov 2020
  I 30 års tid har vi på Fällmans samarbetat med ett antal lammuppfödare för att ta fram det som vi vill påstå är de absolut bästa matlammen på marknaden. Varje år, när sommaren lider mot sitt slut är vi mycket stolta över att kunna erbjuda färskt svenskt gårdsmärkt höstlamm.   Vi har länge varit övertygade om att vi erbjuder en exceptionell produkt i våra höstlamm och nu har vi fått det konkretiserat av organisationen Svenskt Kött. De lyfter fram vikten av att välja svenskt lamm istället för importerat och riktar särskild uppmärksamhet till vilken insats lammen gör för den…
Läs hela nyheten

Vilt

15 sep 2020
Nu när årets jaktsäsong dragit igång och det smäller i skogarna så börjar viltköttet att komma hem till oss. Som vanligt så är det rådjursdetaljerna som kommer först då jakten inleddes redan den 16:e Augusti. Älgen hjorten och fåglarna kommer sedan varefter hösten lider. Prata med oss vad som passar för dina gäster.
Läs hela nyheten

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng