Fällmans nyheter

Fänkål- och vitlöksskorv på Linderödsvin

5 aug 2020
Halla Gård i Västergötland tillsammans med Specialchark har tagit fram en fänkål- och vitlökskorv som fått fram de karaktäristiska smakerna från Linderödsvinen. Vi tycker det är sommarens korv för den som vill leta sig utanför standardsortimentet! Linderödssvinen växer hälften så fort som konventionell gris och lever ute året runt. Utöver spannmålet som Anders på Halla Gård odlar själv, bökar de i jorden efter maskar, larver och bark. Smaken på köttet ligger någonstans mittemellan vildsvin och konventionellt griskött.
Läs hela nyheten

Se filmen om Fällmans vårlamm

2 jun 2020
Följ med när Sebastian Brynte berättar om Fällmans vårlamm. Jani Kolkanen visar hur man styckar ett lamm på bästa sätt. Robert Hedman från Grönsakshallen hjälper till med att plocka och tillaga tillbehören till våran lammtunnbringa, bog och lammlägg. Här får ni många tips och varför Fällmans vårlamm är så unika. Vi har sedan nästan tre decennier ett mycket nära samarbete med flera svenska lammgårdar. Det gör att vi tillsammans med uppfödarna konstant har en diskussion kring frågor som ras, foder och slakt. Vi kan också skräddarsy köttet utefter hur ni kunder vill ha det. Vi eftersträvar alltid att djuren ska…
Läs hela nyheten

Kosläpp hos Hagshult

8 maj 2020
Imorgon(lördag 9 Maj) klockan 11:00 så livesänder man årets kosläpp på Hagshult. Nötkreaturen som kommer från mjölkgården får här äta upp sig och röra sig fritt ute och inne innan du kan beställa dom från oss. Klicka in dig här för att ta del av kosläppet
Läs hela nyheten

Årets kock 2020

8 maj 2020
Under tiden 7-14 Maj så är anmälan öppen för årets kock 2020. Är du eller fyller du 23 år under 2020, jobbar professionellt som kock och är svensk medborgare? Uppfyller du dessa kriterier så är det bara att anmäla sig. Följ länken för anmälan samt mer information.
Läs hela nyheten

Genom att fortsätta använda denna webbplats godkänner du användandet av cookies. mer information

Dina cookie-inställningar för denna webbplats är satt till ”tillåt cookies” för att ge dig den bästa upplevelsen. Om du fortsätter använda webbplatsen utan att ändra dina inställningar för cookies eller om du klickar ”Godkänn” nedan , eller fortsätter använda sidan, så samtycker du till detta för de närmaste 12 månaderna. Du kan få mer information i vår integritetspolicy.

Stäng